Terug naar theater overzicht

Opening Openluchttheater Thorn met LJSO

de Stiftdames en het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest

Data
11 juli 2021 / 14:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Thorn

 

Vier de zomer in Openluchttheater Thorn
Heerlijk beleven, kijken en luisteren

Door de uitbraak van het coronavirus lag de kunst en cultuur lange tijd volledig plat. Wij hopen, dat bij een volgende verruimingsstap van de coronamaatregelen niet meer met absolute cijfers gerekend wordt, maar rekening gehouden wordt met de capaciteit van ons theater en de mogelijkheden om aan de voorschriften te voldoen. Blijdschap overheerst nu er weer wat meer mogelijk is. Cultuur is de beleving die wij samen zo gemist hebben.

Het is ons dan ook een eer en genoegen u te kunnen uitnodigen voor de officiële opening van het Openluchttheater Thorn op zondag 11 juli om 14.00 uur. Wij vieren die middag de zomer door samen te kijken, te luisteren en te genieten. Een kennismaking met ons vernieuwd theater in een unieke historische en pittoreske omgeving.

Vanuit het Paleis van het Stift verschijnen op het toneel de Stiftdames die het culturele leven aan het Hof oproepen en de beleving van de schone kunsten doorgeven aan het Theater anno nu.

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest onder leiding van dirigent Samuel Augustin Aguirre (Bolivar/Colombia) is onze muzikale gast. De orkestensembles bestaan uit studenten van conservatoria, muziekscholen, jong talent uit privéonderwijs.
Jonge musici die samen symfonische muziek vertolken op een zo hoog mogelijk niveau.

Verdere informatie volgt snel.


Informatie tickets

Ticketverkoop via onze website.
Schrijf u in voor de Nieuwsbrief, dan wordt u als eerste op de hoogte gesteld wanneer er tickets beschikbaar zijn.

Opening Openluchttheater Thorn met LJSO
Openluchttheater Thorn

Hofstraat 12
6017 AK Thorn, Gemeente Maasgouw

T: 06-2051 0625
E: info@openluchttheaterthorn.nl
W: https://www.openluchttheaterthorn.nl