Terug naar theater overzicht

Open Air Concert

Koninklijke Harmonie Thorn

Data
17 juli 2021 / 19:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Thorn

CONCERTKLANKEN BOKKEN WEERKLINKEN

De Koninklijke Harmonie van Thorn kan eindelijk, na anderhalf jaar, op zaterdag 17 juli vanaf 19.30 een concertprogramma presenteren tijdens het traditionele Open Air-Concert in het Openluchttheater Thorn.

Het verenigingsjaar 2020-2021 was er één om snel te vergeten, maar we durven nu eindelijk weer vooruit te kijken en kan de muziek weer zorgen voor een verbindende factor. Het Open-Air Concert 2021 staat dit jaar in het teken van het afscheid van Ruud Dullens als instructeur van de Drumband. Na vele successen gaat hij het stokje in september overdragen  aan Paul Schrader. De Koninklijke Harmonie van Thorn en de Drumband brengen vanaf 19.30 uur een gevarieerd muzikaal programma ten gehore.

Om het geheel coronaproof te maken wordt er door het harmonieorkest in drie groepen geconcerteerd. Zo zal het houtensemble de aftrap geven met beroemde Capriccio Espagnol van Rimsky Korsakov. Het saxofoon ensemble o.l.v. Ankie Mofers vervolgt het concert waarna de kopersectie het muzikale gedeelte van de harmonie zal completeren. Het hout en koper ensemble staan o.l.v. Jan Cober. Maar natuurlijk staat de avond in het teken van het afscheid van Ruud Dullens en daarom zal de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn nog één keer onder leiding van Ruud de avond afsluiten.


Informatie tickets

Ticketprijs: € 10,= per persoon

Kinderen t/m 12 jaar € 5,=

De harmonie doet u twee muntjes cadeau t.w.v. elk € 2,50 voor een drankje naar keuze

Let op, kaarten zijn wegens de huidige corona maatregelen maar beperkt beschikbaar.

Open Air Concert
Openluchttheater Thorn

Hofstraat 12
6017 AK Thorn, Gemeente Maasgouw

T: 06-2051 0625
E: info@openluchttheaterthorn.nl
W: https://www.openluchttheaterthorn.nl