Terug naar theater overzicht

Op Verzeuk op Bezeuk

Koninklijke Harmonie Thorn met Rob Mennen

Data
06 juli 2024 / 19:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Thorn

Op zaterdag 6 juli bent u van harte welkom in het Openluchttheater van Thorn voor een bijzondere avond vol muziek en entertainment. Rob Mennen, de befaamde pianist en muzikaal leider van diverse producties, komt naar Thorn voor de finale van het concert ‘Op verzeuk op bezeuk’.

Rob is bekend van zijn eigen programma op L1, waarin hij samen met bekende artiesten muziek maakt, kletst en spelletjes speelt. In Thorn gaat hij op bezoek bij de Koninklijke Harmonie van Thorn, waarbij alle muzikale geledingen van de vereniging zich laten zien en horen. Naast het groot harmonieorkest zullen ook de jeugd en de drumband schitteren op het podium.

Het belooft een verrassende en vermakelijke avond te worden, met prachtige muziekwerken uitgevoerd door Rob, samen met onze muzikale geledingen in verschillende samenstellingen. Daarnaast is er ruimte voor ludieke activiteiten en interactie met het publiek en het orkest.

Deze avond is extra speciaal omdat het het laatste optreden in deze reeks is, waaraan tientallen verenigingen hebben meegewerkt. Chef-dirigent Jan Cober zal speciaal voor deze gelegenheid Rob Mennen interviewen, en het concert zelf staat onder de inspirerende leiding van Toon Rutten.

Mis deze unieke kans niet om Rob Mennen samen met de Koninklijke Harmonie van Thorn live te zien en te horen. Zorg dat u erbij bent voor een avond vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten!

Koop nu uw tickets en beleef een avond om nooit te vergeten!


Informatie tickets

Ticketprijs: € 10,= per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, bestel je een gratis kinderticket.

Aan de kassa worden alléén nog kaarten verkocht indien er plaatsen over zijn.
Kassaprijs: € 11,= per persoon.

Je kunt je tickets printen of op je smartphone meebrengen. Download thuis de tickets vast op je smartphone, omdat de internet-ontvangst ter plekke zwak is.

Op Verzeuk op Bezeuk
Openluchttheater Thorn

Hofstraat 12
6017 AK Thorn, Gemeente Maasgouw

T: 06-2051 0625
E: info@openluchttheaterthorn.nl
W: https://www.openluchttheaterthorn.nl