Terug naar theater overzicht

Night Fevers – a tribute to the Bee Gees

Bee Gees Tribute

Data
15 september 2021 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Ede

Eindelijk is het zover: nieuwe shows van Night Fever – the very best of the BEE GEES in Nederland en dan ook nog dít najaar! De populaire live band uit Duitsland staat in september in drie openluchttheaters in ons land om er voor hun Nederlandse fans na lange tijd van afwezigheid een onvergetelijke zomer van te maken.

Night Fever – the very best of the Bee Gees speelde inmiddels vele theaterzalen plat met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb live. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees fan. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens de openluchtconcerten. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld door de 6-mans formatie Night Fever.


Informatie tickets

Toegangstest: De voorwaarde is dat bezoekers, aan alle evenementen, in het bezit moeten zijn van een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 40 uur, dan wel een vaccinatie- of herstelbewijs. (CoronaCheck App). Er kunnen alleen van tevoren online kaarten worden gekocht (geen verkoop aan de kassa).

Night Fevers – a tribute to the Bee Gees
Openluchttheater Ede