Terug naar theater overzicht

Night Fever – the very best of the BEE GEES

the very best of the BEE GEES

Data
16 september 2021 / 20:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater De Goffert

Eindelijk is het zover: nieuwe shows van Night Fever – the very best of the BEE GEES in Nederland en dan ook nog dít najaar! De populaire live band uit Duitsland staat in september in drie openluchttheaters in ons land om er voor hun Nederlandse fans na lange tijd van afwezigheid een onvergetelijke zomer van te maken.

Night Fever – the very best of the Bee Gees speelde inmiddels vele theaterzalen plat met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb live. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees fan. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens de openluchtconcerten. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld door de 6-mans formatie Night Fever.

De coronamaatregelen van de overheid veranderen voortdurend. Op dit moment lijkt het erop dat je een bewijs van volledige vaccinatie of een negatieve coronatest moet kunnen laten zien voor toegang tot het evenement. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van je kaartje.


Informatie tickets

Prijs € 35,00

Night Fever – the very best of the BEE GEES
Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen

T: 024-355 4243
E: info@oltgoffert.nl
W: https://www.oltgoffert.nl