Terug naar theater overzicht

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek

Data
01 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio
Niels Geusebroek in ‘Intiem Cabrio’
Niels Geusebroek – Changing times
Niels Geusebroek trapt onze serie “intieme concerten” af en dat is niet zomaar! Niet alleen vanwege zijn snelle enthousiaste reactie, maar ook vanwege zijn brede (singer-songwriter) ervaring om intieme concerten te geven. Niels komt samen met zijn vaste toetsenist en zal een divers aantal nummers spelen. “Ik wil alle hoekjes van het spectrum verkennen”. De ene keer steviger, dan weer een tokkelliedje. En toch blijft elk nummer ontegenzeggelijk Niels Geusebroek, al was het maar door zijn herkenbare stem.
Niels is met muziek groot geworden. Hij is oprichter van de band Silkstone, met diverse Nederlandse Top 40 noteringen en heel veel optredens op o.a.Lowlands en Pinkpop en internationale tours in New York en Sint-Petersburg. Later is zijn solo-carrière begonnen. In 2011 deed Geusebroek mee aan het tweede seizoen van The voice of Holland. Tijdens het programma wist hij drie hits te scoren. In november 2012 bracht hij samen met Wildstylez het hardstyle-nummer Year of summer uit. Dit werd een grote hit. Zijn eerste solo hit scoorde hij met Take your time girl en bereikte de eerste plaats in de Nederlandse Top 40. Het nummer werd tevens met platina bekroond. In 2014 kreeg Geusebroek een 100% NL Award voor ‘Nieuwkomer van het Jaar’. In datzelfde jaar deed hij mee met het zesde seizoen van De beste zangers van Nederland.
Niels blijft beschouwend en een muzikant in ontwikkeling, omdat de wereld nu eenmaal doorlopend verandert. En die veranderingen noemt de singer-songwriter dé bron van zijn muziek. De intieme concerten die wij in deze bijzondere coronatijd presenteren geeft de verandering van de tijd weer. Niels zal proberen de ziel van de bezoeker te raken.
Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.
 

Informatie tickets

Woensdag 01 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.
Ticketprijs: € 17,50

Niels Geusebroek
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl