Terug naar theater overzicht

Neil Diamond Memories Band

Neil Diamond Memories Band

Data
03 juni 2023 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. Sweet Caroline, Girl, You’ll Be A Woman Soon, Solitary Man, I Am…I Said, Cracklin’ Rosie… De lijst is eindeloos en de songs zijn tijdloos!

Neil Diamond Memories Band
De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van elf ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten. Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren ’70, toen hij als singersongwriter en showman op zijn hoogtepunt was. De Neil Diamond Memories Band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden.

 

Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerk. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!


Informatie tickets

Prijs € 17,50

Neil Diamond Memories Band
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl