Terug naar theater overzicht

Nederlandstalige muziekavond

Lucas & Gea, Joy Woelders, Zanger Hans

Data
24 mei 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

Het Bostheater trapt op vrijdag 24 mei (aanvang 20.30 uur) het zomerseizoen af met een heerlijke Hollandse avond, als eerste van acht voorstellingen.

,,Piratenfeesten, geheime zendermuziek en Nederlandstalig repertoire zijn enorm populair. Vroeger al en nu nog steeds. Kijk maar naar hits als Engelbewaarder en Leef. Grote hits en daar moeten wij ook iets mee”, was de gedachte van de theaterwerkgroep Stichting ProGram. Dat heeft geleid tot een Nederlandstalige muziekavond met Hans van der Velde, Joy Woelders en Lucas & Gea.

Hans van der Velde is in Gramsbergen en omstreken wel bekend. Deze slager begon bijna veertig jaar geleden met optreden op een personeelsfeestje en is niet meer gestopt. Zong hij eerder alleen covers, tegenwoordig zingt hij ook eigen nummers.

Joy Woelders is een echte entertainer met een eigen stijl. Tijdens zijn optredens hoor je de grootst Nederlandse hits en zijn eigen repertoire. Met nummers als ‘Huis op Wolken’, ‘Dit Is De Man’, en ‘Bella Italia’ kreeg Joy veel airplay op de landelijke radio. Ook stond hij op het Mega Piratenfestijn, het Truckstar Festival en de RADIONL Zomertour.

Lucas & Gea zijn al jaren één van de bekendste Hollandstalige duo’s van Nederland. Zij hebben met Steeds Weer Huil Je, De Waarheid, Ik Geloof In Alles Wat Ik Doe en de zomerknaller Oh, Wat Een Hitte al menige hits op naam en diverse Top100-noteringen. Een optreden van de populaire Lucas & Gea staat garant voor een muzikaal feestje!

 


Informatie tickets

Kaartverkoop online:

https://www.voorveghter.nl/programma

 

Kaartverkoop in Gramsbergen:

DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k

Nederlandstalige muziekavond
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen