Terug naar theater overzicht

Nederlands Jeugd Strijkorkest

Data
25 augustus 2024 / 14:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Slottuintheater

Dirigent Carel den Hertog en zijn Nederlands Jeugd Strijkorkest brengen een toegankelijk en avontuurlijk programma voor jong en oud. Laat je betoveren door de magische klanken van onder andere Brahms, Bach, Bartók en Janáček. 

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest (NJSO) is hét strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. De leden komen uit het hele land en zitten veelal in jongtalentklassen of vooropleidingen van de Nederlandse conservatoria. Het doel van het orkest is de jonge professionals een kickstart te geven in hun muzikale ontwikkeling en concerten te geven op topniveau. “Wat de Ajaxjeugd is voor het voetbal is het NJSO voor de klassieke muziek.”

Dit familieconcert wordt aangeboden door de Zeister Muziekdagen. Dit internationale kamermuziekfestival bestaat dit jaar 35 jaar. De Zeister Muziekdagen presenteren hoogwaardige concerten in de kerk van de Evangelische Broedergemeente, en het festival stimuleert bovendien jonge mensen om hun muzikale talenten te ontwikkelen.

 


Informatie tickets

Gratis toegang

Nederlands Jeugd Strijkorkest
Slottuintheater

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

T: 06-2636 0190
E: info@slottuintheater.nl
W: https://www.slottuintheater.nl