Terug naar theater overzicht

Nederlands Douane Orkest

Nederlands Douane Orkest samen met zanger Phil Bee

Data
06 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio

Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn concerten, publieke optredens, taptoeshows, begeleiding artiesten, educatie, talentontwikkeling en bijdragen aan ceremoniële gebeurtenissen.
Het orkest staat onder artistieke leiding van chef-dirigent Björn Bus.

De programmering kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, pop- en filmmuziek, vaak vergezeld door bekende Nederlands vocalisten en solisten.
Tijdens dit concert zullen er instrumentale topsolisten te horen zijn vanuit het orkest en zal de zanger Phil Bee door het orkest worden begeleid.

Phil Bee staat met zijn blues- en soul gerelateerde bands al meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau. Het grote publiek heeft pas echt kennis gemaakt met hem na het winnen van The Voice Senior in 2021. Met diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste album en beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Nederlands Douane Orkest
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl