Terug naar theater overzicht

Muzikale Avonturen

Koninklijke Harmonie van Thorn

Data
01 juli 2023 / 19:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Thorn

Bij ons Open Air Concert “Muzikale Avonturen” beginnen we de avond met een spetterend optreden van de jeugdband en de drumband. Deze getalenteerde jonge muzikanten zullen je meteen in de juiste stemming brengen voor een avond vol muzikaal genot.

Vervolgens duiken we in de wereld van klassieke en moderne composities. Rossini’s bekende Ouverture van Il barbiere de Siviglia opent het programma met zijn energieke melodieën. Daarna geniet je van de prachtige klanken van Bert Appermont’s The Green Hill, een stuk dat zowel ontroerend als meeslepend is, met Robert Visser als solist op euphonium.

Het programma gaat verder met Gayanah, een suite vol passie en levendige klanken. Laat je verrassen door de opzwepende Danse Bacchanale van Saint-Saëns, een muziekstuk dat barst van de energie en vreugde.

Vervolgens is het tijd voor de elegante en sfeervolle Arabesque van S. Hazo, gevolgd door de krachtige en indrukwekkende mars, Entry of the Boyars. Deze laatste compositie zorgt voor een meeslepende afsluiting van de avond.

Mis deze kans niet om de muzikale avonturen van getalenteerde muzikanten te beleven. Een avond vol afwisselende muziek en inspirerende optredens wacht op je. Reserveer nu je kaarten en beleef het zelf!


Informatie tickets

Ticketprijs vanaf 13 jaar is € 10,00 per persoon

Een kinderticket t/m 12 jaar is gratis. Kindertickets moeten wel besteld worden

Download thuis al de tickets in uw smartphone. De internet-ontvangst bij het theater is beperkt.

Aan de kassa worden alléén nog kaarten verkocht indien er plaatsen over zijn
Kassaprijs: € 11,00 per persoon.

Muzikale Avonturen
Openluchttheater Thorn

Hofstraat 12
6017 AK Thorn, Gemeente Maasgouw

T: 06-2051 0625
E: info@openluchttheaterthorn.nl
W: https://www.openluchttheaterthorn.nl