Terug naar theater overzicht

Muziekfestival in het Bos met de Bergklanken & Cloud 9

De Bergklanken & Cloud 9

Data
08 juli 2023 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Amfitheater Het Lommerrijk

Een UNIEK optreden van de Bergklanken & Cloud 9, waarbij zuivere klanken en sprankelende zomerliedjes ten gehore worden gebracht. Dit alles op een prachtige locatie in het bos, voor deze gelegenheid omgetoverd tot een waar festivalgebeuren. Heerlijk toch!!

Wees erbij en laat de zomer bij je binnenkomen. Dit mag je niet missen. (En er mag volop gedanst worden! )

Cloud 9
6 meiden, 6 stemmen, 1 geluid. Maak kennis met de muziek van Cloud 9! De roots ligt in Salland, ze komen oorspronkelijk uit Haarle, Heeten en Luttenberg. Met hun muziek zorgen zij ervoor dat het publiek letterlijk in Cloud 9, oftewel in de zevende hemel komt. Ze zingen o.a. bij huwelijksceremonies, recepties en geven (huiskamer)concerten.

Het repertoire bestaat uit een goede mix van ballads tot up-tempo (pop)nummers. Ze zingen a capella of onder begeleiding van piano of gitaar. Wat hen uniek maakt? Ze maken van ieder nummer een eigen meerstemmige variant en ze proberen bij het publiek altijd de gevoelige snaar te raken. Iedere bruiloft of receptie is even bijzonder en proberen zij zo speciaal mogelijk ‘op maat’ te maken.

Meer info over Cloud 9.

Muziekvereniging De Bergklanken is de muziekvereniging van Luttenberg
Sinds de oprichting in 1979 heeft zij tal van optredens verzorgd en andere activiteiten muzikaal ondersteund. Hierbij valt te denken aan concerten bij Café Zaal Spoolder, diverse optochten in Luttenberg, Raalte, Zwolle, Mariënheem en Dalfsen, optredens in verpleeg- en verzorgingshuizen en in kerken, de kermis in Luttenberg, Sinterklaas, Palmpasen, Kevelear, Koningsdag, 4 mei herdenking en ja, zelfs carnavalsoptochten.

Hoewel De Bergklanken moeite moet doen om het ledental op peil te houden, weet zij zich toch nog steeds nadrukkelijk in de kijker te spelen. De laatste jaren is er een koerswijziging doorgevoerd en wordt vaak de samenwerking gezocht met andere muzikanten. Een mooi voorbeeld hiervan was ‘Luttenberg Live’. Bij deze Luttenbergse versie van ‘De vrienden van Amstel Live’ werd de sporthal omgetoverd tot de grootste kroeg van Salland en werden de bezoekers samen met diverse andere Luttenbergse artiesten en muzikanten getrakteerd op een gezellige muzikale avond. Wat ons betreft wordt het de hoogste tijd om die kroeg een keer weer te openen!

Op zaterdagavond 8 juli geven we hiervan een voorproefje in het amfitheater te Luttenberg, samen met Cloud 9 maken we er een gezellige muzikale zomeravond van. Het amfitheater wordt omgetoverd naar een gezellig terras met feestverlichting, rieten parasols en statafels en de bar is de hele avond geopend. Onder het genot van een drankje spelen en zingen wij voor u de mooiste muzikale parels.

Meer info over de Bergklanken.

Muziekfestival in het Bos met de Bergklanken & Cloud 9
Amfitheater Het Lommerrijk

Pastoorsbos Route: Kerkpad 6
8105 AV Luttenberg

T: 0572-301 470
E: lommerijkluttenberg@gmail.com
W: https://amfitheaterhetlommerrijk.nl