Terug naar theater overzicht

Musicon – Haagse Hits (6+)

Musicon

Data
01 augustus 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

Haagse Hits is een echt Haags feestje! Een interactieve voorstelling die je meeneemt in de rijke popgeschiedenis van Den Haag met hits van toen én nu. Driestemmig gezongen en gespeeld door professionele muzikanten.

Den Haag, dé muziekstad van Nederland, was niet hetzelfde geweest zonder de Rock ‘n’ Roll. In de jaren ’50 brachten Indische en Molukse repatrianten en immigranten deze rebelse muziek naar onze stad. Haagse popgroepen hebben sinds die tijd de wereld ermee veroverd. ‘Haagse Hits’ begint dan ook in die beroemde jaren vijftig en zestig met de Indorock en eindigt met de beroemde popsterren van vandaag.

Tussendoor vertellen de muzikanten over het ontstaan van de liedjes en aan het eind van het optreden schrijven ze razendsnel een nieuwe Haagse Hit samen met het publiek!


Informatie tickets

Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.

VAKANTIEPAS: 2 euro korting per kaartje. Selecteer ticket type VAKANTIEPAS. Vakantiepaspoort(boekje) per kind laten zien/stempelen aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.

KINDEREN 4+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing

Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.

Musicon – Haagse Hits (6+)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl