Terug naar theater overzicht

Musical Summer Concert

Data
22 augustus 2021 / 15:30 uur
22 augustus 2021 / 19:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Op zondag 22 augustus 2021 vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: April Darby, Tessa Sunniva, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. Ook zullen de studenten van de Dutch Academy of Performing Arts een groot ensemble vormen tijdens de concerten. De kaartverkoop voor de twee voorstellingen (om 15.30 en 19.00 uur) van het Musical Summer Concert is vandaag van start gegaan via www.zuiderparktheater.nl

April Darby was onder andere te zien in hoofdrollen in Sister Act, The Bodyguard en Aida in Concert. Tessa Sunniva speelde in Nederland de titelrollen in de musical Anastasia en The Little Mermaid en was in Duitsland te zien als Jane in de Disney musical Tarzan. Esmée Dekker, speelde de hoofdrol Eliza Doolittle in de meest recente revival van My Fair Lady en was te zien in de David Bowie musical Lazarus en als de minnares in Evita. Milan van Waardenburg was afgelopen seizoen te zien als Dmitri in de musical Anastasia, een rol die hij al eerder in Duitsland vertolkte. Verder was Milan te zien in Tanz der Vampieren en Der Glöckner von Notre Dame. David van den Tempel was te zien in musicals als Soldaat van Oranje, The Full Monty, De Grote Drie en Vietnam. Billy Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen. André van Damme is al meer dan 25 jaar veelgevraagd drummer bij inmiddels meer dan 70 musicals en theaterproducties van o.a. De Graaf en Cornelissen en Stage Entertainment.

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.

Het Musical Summer Concert wordt geproduceerd door Nathan Markuszower. “Ik ben enorm blij en trots dat we na de succesvolle eerste editie van vorige zomer, dit jaar weer terug in het Zuiderparktheater zijn met het Musical Summer Concert. Ik heb ook enorm veel zin, met deze talentvolle groep solisten en het enthousiaste DAPA ensemble, er weer een prachtige voorstelling van te maken!”

Naast de vijf solisten en de twee muzikanten, hebben we een prachtig koor/ ensemble bestaande uit studenten van de Dutch Academy of Performing Arts. Dit ensemble bestaat uit Aimée Boesveld, Angelina Garcia, Bas van der Meulen, Benthe Jansen, Dewi Inesia, Dieuwertje Hoefnagel, Esmée Wagelaar, Fleur Kerkhof, Henno Ravensbergen , Isa Boekhoud, Leslie van Galen, Luna Peters , Maya de Bakker, Noa Jacobus, Noa Schotman, Roefke Kusters, Rowell Molena, Silke Van Durme, Sterre Willemse, Sylke Deters en Vera de Bruijn.


Informatie tickets

€26,50

Musical Summer Concert
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl