Mooi Wark

Data
27 mei 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Elk jaar verzorgt Het Drentse Mooi Wark bijna 100 optredens in feesttenten in heel Nederland. Je kent hen wellicht van hun populaire hit “In de blote kont”, maar ook van serieuze nummers zoals “Warkende helden”, “Doodse stilte” en “Zie ik joe ooit nog eens weer”. “Doodse stilte” is een bewerking van Simon & Garfunkel’s “The Sound of Silence” en kreeg een eervolle vermelding van de gerenommeerde DJ Frits Spits. Hun opvallende ode aan gebarentolk Irma Sluis, “Oh Irma”, kreeg tijdens de coronacrisis landelijke aandacht.

De band is opgericht in 1992 en bestaat uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum). Eerder rockten zij al in de voorprogramma’s van Golden Earring, Rowwen Hèze en De Dijk. En op 27 mei zie je ze bij ons, in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem.

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll.


Informatie tickets

Prijs € 18,50

Mooi Wark
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl