Terug naar theater overzicht

Michiel Borstlap – Onder de Kap

Michiel Borstlap

Data
04 augustus 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

10 miljoen streams binnen 1 jaar

Michiel Borstlap heeft met zijn recente solo piano album-releases (MVSES & Elements) binnen 1 jaar op alle muziek streamings-diensten 10 miljoen streams behaald. Op Spotify luisteren er thans 350.000 mensen per maand naar de muziek van Michiel.

Voor zijn filmmuziek ‘Tiramisu’ ontving Michiel een Gouden Kalf, en hij won een Edison voor zijn jazzalbum ‘Monk’. In het buitenland won hij diverse awards, waaronder de Amerikaanse Thelonious Monk/BMI Composers Award. Michiel werkte samen met musici als Herbie Hancock, George Duke, Wayne Shorter, Gino Vannelli, Bill Bruford en zeer recent met star Techno DJ Joris Voorn.

Michiel speelde samen met klassieke musici als Janine Jansen, Lavinia Meijer en Ludovico Einaudi, en was solist bij het Radio Philharmonisch Orkest, het Metropole orkest en werkte samen met dirigenten als Vince Mendoza en Lawrence Renes. Hij componeerde onnoemlijk veel werken waaronder 8 solo piano albums. De bladmuziek is gebundeld in het prachtige pianoboek ‘The Piano Collection’. Michiel is ambassadeur van IWC Watches en Steinway & Sons.


Informatie tickets

PRIJS € 25,00

Handlige links

https://caprera.nu/agenda/michiel-borstlap-onder-de-kap/

Michiel Borstlap  – Onder de Kap
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu