Terug naar theater overzicht

Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-Tones

Data
23 augustus 2024 / 20:30 uur
/ uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

In de nieuwe show van de Amerikaanse zangeres Michelle David & The True-Tones word je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-Tones. Michelle David en haar band stuitte tijdens hun zoektocht in de wereld van hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll Gospel originals. Eenmaal aangekomen bij de roots van de Gospel besloot de band verder te gaan en hun vele reizen brachten hen in aanraking met diverse muziekstijlen zoals: Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso. Een zoektocht die de afgelopen jaren resulteerde in vier goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie.

Michelle David & The True-tones stonden voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions en met voorganger Lefties Soul Connection stond Michelle David ook al eerder (Bokpop 2012) op het podium van openluchttheater Valkenburg.


Informatie tickets

25,- €

Michelle David & The True-tones
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl