Terug naar theater overzicht

MeneerTjes SlodDe & Vos – MeneerTje SlodDe & Vos Proberen wat (3+)

SlodDe & Vos

Data
19 juli 2023 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

Stap in de wereld van SlodDe & Vos, de ondeugende muzikant en de pientere uitvinder, waar bizarre avonturen wachten!

 

In hun allereerste liedjesshow nemen SlodDe & VoS de allerkleinsten mee op een onvergetelijke reis. Dans, zing, en feest mee met de meest ondeugende en avontuurlijke liedjes. Verdwaal in een fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar jij de baas bent als papa en mama gaan slapen.

 

De zonnige klanken van o.a. reggae en hiphop brengen het ultieme zomerse festivalgevoel met zich mee. Met de allereerste (kindvriendelijke) sitdown wordt het hele publiek, jong en oud, getrakteerd op een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door de aanstekelijke deuntjes en geniet van de energieke, interactieve muziekvoorstelling van SlodDe & VoS!

 

Tijdsduur: 40 minuten
Leeftijdsindicatie: 3 -8 jaar

 

Over de artiesten:

 

SlodDe & VoS is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums.

 

Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter. In oktober 2023 gaat hun eerste theatervoorstelling “SlodDe & VoS in de Geluidentuin” in première. Ze zijn klaar om met hun alternaLieve liedjes, zowel in vol ornaat als akoestisch en intiem, de theaters en popzalen te veroveren.

 

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark

Tussen maandag 10 juli t/m donderdag 17 augustus 2023

 

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en

donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Dit jaar landt de Supermoon voor 6 weken op ons eiland. Kijk voor de dagplanning op www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

 

 


Informatie tickets

Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.

 

VAKANTIEPAS: Gebruik code VAKANTIEPAS23. Vakantiepas per kind laten zien aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.

 

KINDEREN 3+ / OUDERS/BEGELEIDERS:  Regulier tarief van toepassing

 

Mindervaliden/rolstoelen kunnen na aanmelding plaatsnemen voor de tribune. info@zuiderparktheater.nl

 

Een regulier ticket kost €6.

 

Voor mensen in het bezit van een Ooievaarspas is deze voorstelling gratis.

 

Kinderen met een vakantiepas krijgen 50% korting op de ticketprijs.

MeneerTjes SlodDe & Vos – MeneerTje SlodDe & Vos Proberen wat (3+)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl