Terug naar theater overzicht

Meisjes met de Wijsjes & Ivy – Compilatie ‘Moerstaal’ en voorproef van theatertour Ivy ‘& de rest’

Meisjes met de Wijsjes & Ivy

Data
07 juli 2024 / 14:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Amfitheater Het Lommerrijk

De Meisjes met de Wijsjes, dé Nederlandse vocalpopgroep, komt met een speciale compilatie van hun succesvolle voorstelling “Moerstaal”. Een komische muziektheatervoorstelling over taal en communicatie, waarmee zij tot mei 2023 voor het laatst onder de naam “de Meisjes met de Wijsjes” door Nederland hebben getourd. Aankomend seizoen komen zij namelijk terug in het theater onder de naam “IVY” met hun nieuwe voorstelling “& de rest”.

De groep, bestaande uit Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk, blijft zich vernieuwen en, hoewel de Meisjes met de Wijsjes als groep blijft bestaan, hebben zij hun artisticiteit en identiteit weer onder de loep genomen en verfrist. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe uitstraling en een internationaal repertoire, waarbij de ijzersterke, vierstemmige arrangementen en humor van dit kwartet ten alle tijden overeind blijven staan.

Zij zullen zich op 7 juli aan u presenteren met beide projecten. Als de Meisjes met de Wijsjes met succes materiaal uit “Moerstaal” en ook als IVY zullen zij een voorproefje brengen. Laat je verassen door deze vier vrouwen en krijg een exclusieve compilatie van hun veelzijdige palet.

Voor meer informatie:

www.demeisjesmetdewijsjes.nl & www.ivyvocals.nl


Informatie tickets

€17,50

Voor kaarten aan de kassa rekenen we een meerprijs van €3,-

Meisjes met de Wijsjes & Ivy – Compilatie ‘Moerstaal’ en voorproef van theatertour Ivy ‘& de rest’
Amfitheater Het Lommerrijk

Pastoorsbos Route: Kerkpad 6
8105 AV Luttenberg

T: 0572-301 470
E: lommerijkluttenberg@gmail.com
W: https://amfitheaterhetlommerrijk.nl