Terug naar theater overzicht

Mátyás’ waanzinnige reis door het dierenrijk 5+

Mátyás' Bittenbinder

Data
18 juni 2023 / 11:00 uur
18 juni 2023 / 13:00 uur
18 juni 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

De eerste theatervoorstelling van Mátyás Bittenbinder vanuit het openluchttheater Caprera te Bloemendaal, is een leuke, informatieve én interactieve show waarin alle dieren uit het grote dierenrijk aan bod komen. Van vogels tot vlinders, van kikkers tot krokodillen, van spinnen tot schorpioenen, een leuke informatieve en interactieve show voor het hele gezin. Mátyás zorgt voor een boeiend verhaal ondersteund door een aantal dieren die in het theater te zien zijn en het publiek op een speelse, leerzame manier mee kan kennismaken.

Mátyás Bittenbinder (30) is bioloog, presentator, kinderboekenschrijver maar bovenal natuurliefhebber. ‘Als jongetje van een jaar of 7 vond ik op vakantie in Hongarije voor het eerst een slang in het wild. Ik was meteen verkocht.’ Des te meer Mátyás zich verdiepte in de dieren- en plantenwereld, des te meer hij zich verwonderde over al het moois dat daar te vinden is. ‘Of je nou door een stadspark loopt, een wandeling maakt over de heide of je diep in het Amazoneregenwoud begeeft, de natuur is overal om je heen’. Naast zijn werk als bioloog en onderzoeker deelt Mátyás zijn fascinatie voor de natuur graag met anderen. Mensen boeien met natuurverhalen is zijn allergrootste passie.

Deze voorstelling presenteren wij i.s.m. de Schuur. Voor en/of na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Mátyás’ waanzinnige reis door het dierenrijk 5+
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu