Terug naar theater overzicht

Matiz Wereldmuziek

Matiz

Data
22 mei 2022 / 14:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Thorn

Voor u als bezoeker is dit concert een mooie gelegenheid om te komen genieten van het bijzondere repertoire dat Matiz te bieden heeft en goed past in het mooie historische dorp Thorn, grenzeloze muziek op de m².

Matiz verzorgt concerten variërend van huiskamer tot theater. Liefhebbers kunnen bij dit ensemble hun hart ophalen en genieten. 

Matiz betekent in het Spaans “kleurrijk, tint”.  Het zijn de kleuren van de wereld die Matiz vertolkt in hun wereldmuziek.  Matiz wil dat de muziek van hart tot hart gaat, gespeeld met ziel en zaligheid, soms gezongen met een volkse stem en de voeten stevig op de grond. Liederen over migratie, verdriet, vreugde en verwondering.  Bij een tango schieten de Zuid-Amerikaanse vonken onder je hakken; bij een Japans lentelied vallen de bloesemblaadjes in je schoot.  Een andere keer neemt de melancholische fluit je mee naar een scheepsramp op een Iers meer. Ook het gevoelig Jiddische lied, de gepeperde Balkan en een vurige Flamengo blijven je oren strelen. De manier waarop Matiz zich presenteert is dan ook gewoon uniek te noemen. 


Informatie tickets

Tickets via de website van het Openluchttheater Thorn

Ticketprijs: € 12,50,= per persoon

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Aan de kassa worden alléén nog kaarten verkocht indien er plaatsen over zijn
Kassaprijs: € 13,50 per persoon.

Matiz Wereldmuziek
Openluchttheater Thorn

Hofstraat 12
6017 AK Thorn, Gemeente Maasgouw

T: 06-2051 0625
E: info@openluchttheaterthorn.nl
W: https://www.openluchttheaterthorn.nl