Maan

Data
05 augustus 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Ede

Een spetterend optreden met een verzameling van haar hits tot nu toe.

Haar nieuwe album ‘Leven’ staat in het teken van de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt. Een nieuwe muzikale richting waarmee Maan niet alleen stilstaat bij haar leven nu, maar ook datzelfde leven viert. Alle aspecten die daarbij horen komen voorbij. Van ontluikende liefde tot twijfels, van opkomen voor jezelf tot loslaten en omarmen. Van liefde voor vrienden en familie tot de realisatie dat je nu moet leven en genieten.

Sinds haar doorbraak in 2016 is Maan niet meer uit de Nederlandse hitlijsten te denken. De zangeres scoort hit na hit met nummers als Blijven Slapen met Snelle, Ze Huilt Maar Ze Lacht, Als Ik Je Weer Zie, Hij Is Van Mij, Nee Is Nee met Bente en Leven. En hoewel al
deze liedjes totaal verschillend zijn en een eigen stijl hebben, is er toch één ding wat hen bindt: stuk voor stuk laten ze de veelzijdigheid van Maans stem én haar muzikaliteit horen.

Handlige links

Tickets via de website. Indien je kaartjes hebt gekocht, ontvang je een week voor het concert een uitgebreide mail met alle informatie over dit concert.

Maan
Openluchttheater Ede