Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Sticks

Sticks

Data
18 juni 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Voor het eerst in vijf jaar gaat rapper Sticks weer op tour, en ook Live At Amsterdamse Bos staat in de befaamde lijst! We staan te popelen om de mastodont van de Nederlandse hiphop op ons openluchtpodium te verwelkomen. Als we een dak zouden hebben, gaat dat er zondag 18 juni af!

Sticks is een van de meest succesvolle rappers van Nederland. Ruim vijftien jaar geleden brak hij samen met rapper Rico en producer Delic door met de rapformatie ‘Opgezwolle’. De albums ‘Spuugdingen op de mic’, ‘Vloeistof’ en ‘Eigen wereld’ werden hiphopklassiekers. ­Ken je Sticks niet van deze samenwerking, dan ken je hem wel van het in 2013 gevormde ‘Great Minds’, samen met Winne, Jiggy Djé en Wu-Tang Clan-producer Dr. Moon. Samen met Typhoon gaf Great Minds in 2016 in de Ziggo Dome het grootste nederhopconcert ooit.

Nu Sticks terugkeert naar podia met zijn nieuwste album ‘Alles Over Hoop’ onder zijn arm, kunnen hiphopliefhebbers hun geluk niet op. In dit album stelt Sticks zichzelf kwetsbaar op met de thema’s hoop en verbinding als rode draad door de songs. Laat je meevoeren met de rauwe en eerlijke lyrics en wegblazen door zijn magnifieke rap skills.

Bemachtig je tickets voor deze unieke ervaring, dan zien we je snel in het bos!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Sticks
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl