Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Ocean Alley

Ocean Alley

Data
25 juni 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Ocean Alley komt na een uitverkochte tour in Canada naar Europa. En wij staan in de befaamde lijst! Op zondag 25 juni schittert de prijswinnende Australische band op het openluchtpodium van Live At Amsterdamse Bos.

Met een combinatie van psychedelische rock en surf rock met reggae-fusion krijg je spontaan zin in een zomers festival. Een magnifieke sound die voor een plaats in de line-up van gerenommeerde festivals zorgde. In 2022 gaf Ocean Alley maar liefst 65 shows over de hele wereld en verkochten ze meer dan 75.000 tickets voor hun headline-shows. Sinds de oprichting in 2011 bracht Ocean Alley vier populaire studioalbums uit, waarmee de band onder andere de prestigieuze ARIA Award binnen sleepte.

Ocean Alley onderstreept hun output door een verfrissende sound, authenticiteit en herkenbaarheid waardoor ze meer dan 500 miljoen catalogus streams hebben bereikt. Zelf omschrijven we het als een onweerstaanbare sound. Met nummers als ‘Confidence’, ‘The Comedown’ en ‘Knees’ zorgen ze dat het publiek adembenemend luistert en danst.

Ocean Alley: “Amsterdam! We’re pumped to see you!

Wij kunnen niet wachten op het optreden tijdens een Amsterdamse zwoele zomeravond!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Ocean Alley
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl