Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Nena

Nena

Data
04 september 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Als wij ‘99 Luftballons’ zeggen, dan weten jullie wie er bij ons komt optreden deze zomer! Juist, de Duitse zangeres Nena staat op maandag 4 september op het podium van Live At Amsterdamse Bos!

Nena begon haar carrière in de gelijknamige band Nena die in 1983 doorbrak met ’99 Luftballons’. De hit stond wereldwijd op nummer 1 en had miljoenen streams. Een aantal andere bekende hits van de band zijn: ‘Nur geträumt’, ‘Fragezeichen’ en ‘Leuchtturm’. In 1989 ging Nena solo verder, en met succes! De zangeres werd, met meer dan 25 miljoen verkochte albums, een van de meest succesvolle solisten van Duitsland.

Dit jaar vliegen de 99 luchtballonnen van Nena alweer 40 jaar rond. Het perfecte moment om haar nummers in het zonnetje te zetten! Met 2 remastered versies van de hits ‘Leuchtturm’ en ‘Kino’ op zak, start Nena deze zomer aan haar “Wir Gehören Zusammen Open Air-Tournee” door Europa. Een energiek spektakel voor jong en oud, waarin we de glorieuze muziek uit de 80’s en haar nieuwste nummers horen. Nena: “einen supertollen Abend voller Licht, Liebe und Rock ‘n’ Roll!”


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Nena
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl