Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Meau

Meau

Data
19 augustus 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Op zaterdag 19 augustus treedt MEAU op bij Live At Amsterdamse Bos. Na een uitverkochte clubtour en een nieuwe clubtour op de agenda, maakt de 22-jarige soliste deze zomer haar debuut op ons openluchtpodium!

Het succes van MEAU kan je bijna niet ontgaan zijn. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft meer dan 64 miljoen streams op Spotify en werd een 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België). Ze wordt graag uitgenodigd bij The Streamers, radioprogramma’s en TV-programma’s en ze heeft al meerdere optredens bij festivals als Concert at Sea, Paaspop, Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop gegeven.

MEAU omschrijft haar muziek als: “Nederlandstalige indiepop; met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koordjes, & eerlijke teksten.” Ze maakt tedere en kwetsbare liedjes waarmee ze tijdens haar optredens voor kippenvelmomenten zorgt. Ze schrijft over onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid.

Met haar warme stem zorgt ze voor een muzikale ontwaking. Samen met haar band staat MEAU te trappelen om een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour.

Tot snel in het bos!🌳🎶☀️


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Meau
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl