Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Kurt Vile & The Violators

Kurt Vile & The Violators

Data
10 juli 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Te gekke songs, sferische muziek en geniaal gitaarspel; de muziek van Slackerkoning Kurt Vile, bekend van de band ‘The War On Drugs’, laat je niet meer los! Op 10 juli 2023 maakt de Indierock artiest er met zijn backing band The Violators een onvergetelijke muziekavond van op ons openluchtpodium. Een mooie boeking, al zeggen we ‘t zelf, van een concert dat je niet mag missen!

Songwriter, zanger en instrumentalist, Kurt Vile is een muzikale alleskunner die zijn steengoede muziek met nonchalante charme speelt. Kurt Vile is dan ook het beste te genieten tijdens een warme zomeravond in een rustgevende ambiance, als er ineens niets anders van belang lijkt te zijn dan het verfijnde gitaarspel en onverwoestbare songs.

De Amerikaanse ‘constant hitmaker’ Kurt Vile is niet alleen bekend van zijn carrière als zanger en gitarist van de band ‘The War On Drugs’. Vanaf 2008 stal hij solo de show met het album ‘B’lieve I’m Going Down’ en de pakkende songs ‘Pretty Pimpin’, ‘How Lucky’ en ‘Walking On A Pretty Day’ die je na één keer horen grijs draait.

Kan jij ook niet wachten? Bemachtig een van deze gewilde tickets, dan zien we je snel in het bos!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Kurt Vile & The Violators
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl