Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Kings of Convenience

Kings of Convenience

Data
16 augustus 2022 / 21:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Dinsdag 16 augustus 2022 wordt voor ons een historische dag. Vanaf het allereerste moment dat wij begonnen na te denken over Live At Amsterdamse Bos stonden Kings of Convenience, bestaande uit Eirik Glambek Bøe and Erlend Øye, bovenaan onze wishlist. Sterker nog, het was hun muziek die ons liet dromen over magische zomeravonden gevuld met muziek in de openlucht. 12 jaar wachtten we op een nieuw album en het is inmiddels daar: ‘Peace or Love’. Intiem, akoestisch, het geluid van Kings of Convenience in ons Amsterdamse Bostheater. Wij zijn zo trots als een pauw en nodigen jullie graag uit om dit bijzondere concert met ons mee te kunnen maken.

‘Peace or Love’ is het vierde album van Kings of Convenience. Het eerste album ‘Quiet Is The New Loud’ dateert alweer uit 2001, ‘Riot on an Empty Street’ uit 2004 en ‘Declaration of Dependence’ uit 2009. De heren nemen dus hun tijd voor hun muziek. In 2016 waren nagenoeg alle songs voor ‘Peace or Love’ klaar en het album werd maar liefst 5 keer opnieuw opgenomen. Alles om zo het perfecte, intieme, persoonlijke geluid te creëren waar Kings of Convenience voor staan. En het resultaat mag er zijn. En nu maar hopen dat we niet nog eens twaalf jaar moeten wachten.. Misschien komt er zelfs nooit meer een album en een toer.. Genoeg redenen in ieder geval om dit concert niet te mogen missen.


Informatie tickets

Kaartverkoop
Voor meer info en kaarten, ga naar www.bostheater.nl

Live at en Corona
Voor meer informatie over de meest recente Coronamaatregelen, zie de info pagina op www.liveatamsterdamsebos.nl/info

Tijdschema
17:30 deuren en zomerterras open
19:00: voorprogramma(‘s)
21:00 aanvang hoofdprogramma

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Voor de meest recente Coronamaatregelen tijdens concerten: zie de info pagina op www.liveatamsterdamsebos.nl/info

Live at Amsterdamse Bos – Kings of Convenience
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl