Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Karsu

Karsu

Data
17 mei 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Karsu begon al met muziek maken toen ze optrad in het restaurant van haar vader in Amsterdam. Inmiddels is ze een veelgevraagde, veelzijdige zangeres en speelde ze op iconische locaties zoals Carnegie Hall en het North Sea Jazz Festival. Op woensdag 17 mei 2023 maakt Karsu haar debuut bij Live At Amsterdamse Bos in het Amsterdamse Bostheater.

De Turks-Nederlandse zangeres en pianiste is één van de gezichten van steun geworden rondom de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het trieste verhaal van Karsu en haar familie is de beeldspraak voor de vreselijke ramp. Karsu roept mensen op om te helpen en om steun te bieden. Zelf heeft ze meerdere talkshows bijgewoond en geholpen bij de nationale actiedag. Daarnaast gaan de opbrengsten van haar nieuwe kookboek Karsu’s Kitchen naar Turkije.

Karsu staat bekend om haar unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek. Haar zelfgeschreven Engels- Turkstalige muziek omvat bekende nummers zoals: ‘Jest Oldu’, ‘Sonunda’ en haar nieuwste single ‘Until, I do’. In 2021 deed ze mee aan het bekende televisieprogramma Beste Zangers, waardoor haar populariteit in Nederland nog verder steeg. Karsu coverde iconische nummer en maakte een album waarin ze deze bundelde. Dit album kwam binnen in de Album Top 100 en wie weet speelt ze tijdens haar concert bij Live At een van de nummers uit haar Beste Zangers-repertoire.

Met haar warme stem, geweldige band en enorme vocale bereik, kan zij als geen ander een boodschap overbrengen via haar muziek. We verwachten een bijzondere en intieme avond vol muzikaliteit en waar pop, jazz en Turkse muziek ongetwijfeld terugkomen in haar fantastische songs.

Wij kunnen niet wachten en zijn vereerd dat Karsu deze zomer in het Bostheater optreedt.


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Karsu
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl