Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – John Butler

John Butler

Data
03 juli 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

In 2019 maakten we al kennis met hem in een uitverkocht bostheater toen hij optrad met het John Butler Trio. Na vier jaar, op maandag 3 juli 2023, keert John Butler terug voor een nóg intiemer optreden in ons prachtiger openluchttheater. 

De desbetreffende avond in 2019 was een memorabele, waarbij de onnavolgbare gitaarsolo’s van de voormalig straatmuzikant John Butler nog lang doorklonken in het bos. En nu keert hij terug, alleen op het podium, nog intiemer.

John Butler is een vooraanstaande alternatieve songwriter en verhalenverteller. Zijn catalogus van iconische hits omvat kenmerkende nummers zoals ‘Zebra’, ‘Better Than’ en ‘Ocean’. We verwachten opnieuw een prachtige muzikale avond waar roots, bluegrass en rock als een rode draad door door de fantastische songs lopen.

Zijn muziek reist de wereld rond. Hij heeft opgetreden op ‘s werelds meest iconische podia, locaties en festivals, waaronder Fuji Rock, Glastonbury, Coachella, Red Rocks Amphitheatre. Deze beroemde locaties gingen ons al voor en nu mogen wij op maandag 3 juli John Butler weer ontvangen in het Amsterdamse Bostheater.

Wij kunnen niet wachten en zijn vereerd dat John graag wil terugkomen naar het Bostheater!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – John Butler
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl