Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Ellen ten Damme

Ellen ten Damme

Data
24 juni 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Na haar thematische shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA, duikt Ellen terug in de tijd en komt ze met haar nieuwste voorstelling BAROCK.

 

Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands,  Frans en Duits…’ Dagblad van het Noorden ★★★★★

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Nederlands meest veelzijdige zangeres droomt weg in de frivole vergankelijkheid. Met BAROCK presenteert ze een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Samen met haar achtkoppige band brengt Ellen ten Damme een meertalig Bal Demasqué vol verrassende en herkenbare songs, waar de excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Barock is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is’ – Theaterparadijs ★★★★


Let op: Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 juni 2020, zondag 27 juni 2021 en 11 september 2021 en zaterdag 3 juli. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers hebben tevens een e-mail ontvangen van Live at Amsterdamse Bos met meer informatie.


 


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Ellen ten Damme
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl