Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Dope Lemon

Dope Lemon

Data
11 juni 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Met trots mogen we bekend maken dat Dope Lemon, ook bekend als Angus Stone van het indieduo Angus & Julia Stone, op zondag 11 juni naar het Amsterdamse bostheater komt! Als Dope Lemon laat hij zijn meer psychedelische kant de vrije loop, wat leidt tot verslavend lekkere, hypnotiserende nummers als ‘Hey You’ (van het album ‘Smooth Big Cat’ uit 2019).

In 2014 ontvingen we het muzikale familieduo Angus & Julia Stone al bij Live At in een uitverkocht Bostheater. Nu keert Angus terug als Dope Lemon en laat hij zich van een andere kant zien in een creatie van psychedelische indie slackerrock. Ideale muziek voor een afterparty of een ontspannen zomeravond, zoals bij ons in het bos!

Alvast in sfeer komen? Zet een koptelefoon op, sluit je ogen en luister naar de zomerse single ‘Rose Pink Cadillac’. Het verrassende repertoire van Dope Lemon doet je snel snakken naar meer. En is nóg bijzonderder om live mee te maken!

Bemachtig je tickets voor deze unieke ervaring, dan zien we je snel in het bos!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Dope Lemon
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl