Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Bear’s Den

Bear's Den

Data
02 juli 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Het Britse folkrock duo, bestaande uit Andrew Davie en Kevin Jones, staat op 2 juli 2023 op het podium van ons openluchttheater met de muziek van hun nieuwste album ‘Blue Hours’.

Blue Hours draait volgens Bear’s Den om de momenten tussen waken en slapen, wanneer je in bed ligt te peinzen en de dag verwerkt. Het is dan ook niet gek dat het duo deze plaat bestempelt als hun meest persoonlijke tot nu toe. Met thema’s als zelfreflectie en de mentale problemen waar ze zelf tegenaan lopen proberen ze een klankbord te zijn voor ieder die niet goed over gevoelens kan of wil praten.

Hoewel de thema’s van het album zwaar zijn bieden ze hoop. Zoals altijd staan de gitaren van Bear’s Den op dit album centraal, afgewerkt met subtiele elektronische elementen. En dat alles met evenveel zorg en precisie bespeeld.

Van kleine zaal tot festivalterreinen als Rock Werchter, Pinkpop en Glastonbury, Bear’s Den snapt de kracht die muziek kan geven en laat dat tijdens een concert spreken. Zo stal het duo vele harten met liedjes zoals ‘Agape’, ‘Above the Clouds of Pompeii’ en ‘Isaac’. We weten zeker dat ze ook het publiek van Live At zullen betoveren met hun intieme en hoopvolle muziek. Een ervaring die je niet mag missen!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Bear’s Den
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl