Terug naar theater overzicht

Live at Amsterdamse Bos – Ares

Ares

Data
15 september 2023 / 18:00 uur
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Op vrijdag 15 september treedt de Oosterhoutse artiest Ares op in het Amsterdamse Bostheater. Na twee uitverkochte shows in de Melkweg en meerdere optredens bij festivals als Lowlands, WOO HAH en Zwarte Cross, komt deze jonge en succesvolle selfmade artiest nu ook naar Live At Amsterdamse Bos!

Ares is als producent, rapper en zanger altijd in de weer en naast zijn talloze albums en EP’s is hij nu ook bezig met zijn eigen kledinglijn en met het opzetten van zijn eigen label ‘162 Records’, vernoemd naar het netnummer van Oosterhout.

De 27-jarige artiest begon zijn carrière al op jonge leeftijd. In 2014 releaste hij onder het label TopNotch zijn debuutalbum ‘Road Trip’, vele andere albums en EP’s volgden onder de vleugels van het label. Na Ares zijn periode bij TopNotch verschenen er projecten op eigen titel zoals zijn albums ‘Alice’ (2018), ‘Lotus’ (2020), ‘Langetermijnvisie’ en ‘Wavyman – Live From Mars’ (2022).

Sinds 2017 is hij een onafhankelijke artiest, dit resulteerde in te gekke en eigenzinnige albums waarin hij experimenteert met geluid en waar verschillende stijlen in terugkomen. Ares staat niet graag in het middelpunt van de aandacht, maar als hij de mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaat het helemaal los. Ares: “Iedere show is uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achter komen hoe het klonk, want de volgende show is alles weer anders”.

Wij zijn benieuwd wat voor unieke show Ares voor ons in petto heeft en kunnen niet wachten!


Informatie tickets

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via liveatamsterdamsebos.nl en via bostheater.nl

Tijdschema
18:00 deuren en zomerterras open

De starttijd van het voorprogramma en het concert is +/- 1 week voor aanvang bekend. Kijk voor de meest actuele informatie op liveatamsterdamsebos.nl. Alle kaartkopers ontvangen een paar dagen voor het optreden een email met alle nodige informatie.

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en wil je graag een rolstoelplaats reserveren? Stuur een mail naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan op welke datum en met hoeveel mensen je komt.

Handlige links

Dit concert wordt georganiseerd door Live At Amsterdamse Bos. Kijk voor meer informatie op liveatamsterdamsebos.nl

Voor meer informatie over het Amsterdamse Bostheater en de volledige programmering, kijk op bostheater.nl

Live at Amsterdamse Bos – Ares
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: publiek@bostheater.nl
W: https://www.bostheater.nl