Terug naar theater overzicht

Linde Schöne + Bente

Linde Schöne + Bente

Data
18 augustus 2021 / 21:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater De Goffert

In haar appartement in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Ze vertelt haar verhaal in levensechte wijze met haar realer-than-life teksten.

Na bijna twee jaar volledige radiostilte rondom de zangeres is Linde terug van weg geweest. Ze heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener. Elke vezel van haar muziek is doordrenkt van de onontkoombare echtheid van het – en vooral háar – bestaan.

Bente schrijft en treedt al op sinds haar elfde, wat al vroeg resulteerde in haar deelname aan The Voice Kids en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. In 2019 ging het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album Mooie Droom. Haar debuut-EP Liefste, ‘Ken Je Mij’ verscheen vorig jaar en is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis. Onlangs bracht ze samen met Maan de hitsingle ‘Nee is Nee’ uit.


Informatie tickets

Prijs € 16,50

Linde Schöne + Bente
Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen

T: 024-355 4243
E: info@oltgoffert.nl
W: https://www.oltgoffert.nl