Philippe Elan & Reyer Zwart

Data
20 augustus 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Ede

Chansonnier Philippe Elan toert dit seizoen langs de Nederlandse theaters met zijn show ‘Tout Elan’. Samen met Reyer Zwart, zijn vaste begeleider op piano en gitaar, selecteerde en bewerkte hij voor ‘Tout Elan’ een nieuwe collectie chansons van de grote namen uit de Franse chanson geschiedenis zoals Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen. Luister alvast naar ‘Ma France’

Zoals we van de in 1991 bekroonde Edison winnaar Elan gewend zijn wordt ieder chanson vertolkt met de zorgvuldigheid en passie die het verdient. De liederen worden afgewisseld met jeugdherinneringen en anekdotes die voor Philippe verbonden zijn met vrijwel elk chanson. Over de liefde uiteraard, maar ook over de literatuur, de maatschappij, films en kunst.

De van oorsprong Franse Philippe Elan kwam in de tachtiger jaren naar Nederland nadat hij het Concours de la Chanson van de Alliance Française had gewonnen. Philippe Elan trad op met Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List, en behoort ondertussen tot de beste chanson stemmen van Nederland.


Informatie tickets

Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 14.00 – 18.00 uur geopend, via de ingang op de hoek van het Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan. De entree bedraagt € 2,50. Er is van 15.00 – 17.00 uur live muziek.

LET OP: je zit op het grasveld, er zijn geen stoelen aanwezig (die mag je wel zelf meenemen). Er staan parasols in het gras, maar om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om je eigen parasol mee te nemen.

Lazy Sunday
Openluchttheater Ede