The Janssen Family

Data
06 augustus 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Ede

Broer en Zus, Bas & Lotte Janssen. Ze zijn samen al zingend opgegroeid. Bas zingt en speelt gitaar, Lotte zingt en speelt piano. Ze brengen een grote variatie aan stijlen, van oude motown duetten naar de pop hits van nu.

Bas is singer-songwriter en beter bekend als  Bastian Steven. Hij brengt eigen muziek uit en speelt hiermee in binnen en buitenland. Daarnaast speelt hij al jaren op feesten en recepties. Door deze ervaring past the Janssen Family makkelijk het repertoire aan op de dag en de sfeer van het moment.

Lotte studeerde Jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en van Den Haag. Verschillende muzikale projecten. Als deel van One Bird Orchestra won ze tijdens Theater aan Zee de Belgische prijs ‘Laureaat Jong Werk Muziek’ en in 2015 bracht ze haar eerste live EP uit.


Informatie tickets

Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 14.00 – 18.00 uur geopend, via de ingang op de hoek van het Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan. De entree bedraagt € 2,50. Er is van 15.00 – 17.00 uur live muziek.

LET OP: je zit op het grasveld, er zijn geen stoelen aanwezig (die mag je wel zelf meenemen). Er staan parasols in het gras, maar om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om je eigen parasol mee te nemen.

Lazy Sunday
Openluchttheater Ede