Terug naar theater overzicht

Latin in the Park #3 – Brazilian edition – ism Latin The Hague

Latin in the Park

Data
09 september 2023 / 17:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Latin in the Park is terug! Zomerkriebels all over tijdens een sfeervolle avond op het theatereiland. Uiteraard kan er volop gedanst worden.

Om heerlijk na te zomeren sluit Latin in the Park deze zomer af op zaterdag 9 september met een muzikale ontdekkingsreis door Brazilië! Het land is rijk aan cultuur en kent verschillende dans- en muziekstijlen. Zo zijn Bossa Nova en samba internationaal bekend geworden. Ondermeer door grote artiesten als Sergio Mendes, Joao Gilberto, Antonio Carlos Jobim, Alcione en Beth Carvalho. Daarnaast komen de dansstijlen Forró, Samba de Gafieira en Samba No Pé uit Brazilië en wordt Capoeira wereldwijd beoefend. Verder staat het land natuurlijk bekend om haar jaarlijkse carnavals die groots worden gevierd door heel het land.

Met live muziek, een dj tot in de late uurtjes, foodtrucks op het terrein, sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen.

Dit evenement is onderdeel van de serie Latin in the Park. Kijk voor alle data op zuiderparktheater.nl/latin.

Latin in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.


Informatie tickets

Latin in the Park #3 vindt plaats op 9 september in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag. Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €16 per stuk, exclusief servicekosten.

Latin in the Park #3 – Brazilian edition – ism Latin The Hague
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl