Big Band o.l.v. Sjors van den Eerenbeemt, Sabine van Diemen, Peter Vogel, Peter Douglas en Johnny Rosenberg

Data
17 september 2022 / 20:30 uur
/ uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Ede

LAS VEGAS NIGHT Laat je betoveren tijdens deze spectaculaire avond boordevol music & magic. Voor één keer wordt het openluchttheater in Ede ondergedompeld in de allure van het bruisende Vegas uit de roaring twenties. Geniet van de opzwepende klanken van de 17-koppige Big Band onder leiding van “Sjors van den Eerenbeemt”. Als Music Director en artiest behoort Sjors van den Eerenbeemt al tientallen jaren tot de top van de nationale en internationale muziekindustrie.

Sjors van den Eerenbeemt is de muzikale backbone van artiesten als Tino Martin, Jeroen van der Boom en Gerard Joling en heeft al verscheidene gouden en platina platen in ontvangst mogen nemen. Zijn eigen 17 koppige bigband van wereldklasse, bestaande uit de beste musici van de Benelux, zal het swingende fundament vormen voor deze onvergetelijke show.

Laat u verwonderen door de Award-Winning Magicians: Sabine van Diemen en Peter Vogel.

Sabine van Diemen begon haar carriere op 18-jarige leeftijd als danseres bij “Het Holland Show Ballet”. Daar begon ook haar fascinatie voor magie, zij werkte onder andere als assistente bij Hans Klok. Haar moderne stijl van illusionisme gecombineerd met de Klassieke touch van Peter Vogel zorgen ervoor dat je als kijker ,jong en oud, betoverd wordt.

Peter Vogel kreeg het goochelen van zijn vader met de paplepel ingegoten, hij begon op 9-jarige leeftijd met goochelen bij jeugdcircus “Elleboog” en vertrok als 17-jarige naar Japan voor zijn eerste tournee.

Geniet van de grote hits van “Peter Douglas” als Frank Sinatra en swing mee met “Johnny Rosenberg” als Michael Bublé.

Peter Douglas en Johnny Rosenberg, Peter Douglas en Johnny Rosenberg, de gerijpte stem van Nederlands bekendste Crooner die al ruim 30 jaar de Sinatra songs op een niet te evenaren manier vertolkt en het 20 jaar jongere multi getalenteerde “wonderkind” met zijn ongelooflijk gelijkende Michael Bublé stem bleek een sensationele combinatie!

Beide artiesten betraden internationale podia en brengen nationaal en internationaal tot op de dag van vandaag een groot publiek in vervoering.  Met de “Swing is The Thing Show” bent u zeker van een geslaagd evenement.

Las Vegas Night
Openluchttheater Ede