Lakshmi

Data
30 juli 2021 / 21:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater De Goffert

LAKSHMI komt naar Openluchttheater de Goffert met een Corona-proof voorstelling over aanraking, acceptatie en liefde. Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen. Waar aanraking nu iets lijkt uit een ver verleden. Geïnspireerd door haar optreden in het tv-programma M, waarin LAKSHMI in april hetzelfde thema bezong met de Divinyls-cover ‘I Touch Myself’. Ze besloot te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

LAKSHMI: “De behoefte aan aanraking, acceptatie en liefde is zó universeel. Daar kom je pas écht achter op het moment dat we elkaar niet meer van dichtbij mochten zien, geen handen meer mochten schudden, geen knuffels meer mochten geven. Dat triggerde heel veel emoties bij mij en anderen, en inspireerde mij voor mijn nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.”

Achter de naam LAKSHMI zit zangeres Laksmi Swami Persaud. Het creatief multitalent die haar eigen muziek omschrijft als “pop noir”. Een gelaagde mix van poëtische teksten, elektronische invloeden en viool. Op 9 oktober kwam LAKSHMI met een nieuwe single, ‘Lullaby’. Het is de eerste single van haar derde album dat dit jaar uitkomt.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).


Informatie tickets

prijs € 16,50

Lakshmi
Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen

T: 024-355 4243
E: info@oltgoffert.nl
W: https://www.oltgoffert.nl