Terug naar theater overzicht

Kris Berry – onder de kap

Kris Berry

Data
21 juli 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten uit. In het nu zijn “can be really hard”, maar Kris had hier een ezelsbruggetje voor: “Je kunt altijd naar de lucht kijken; daar is veel ruimte”. Ze is op zoek naar ruimte, vooral in haar hoofd.

Het album ontstond tussen Amsterdam, LA. en de komst van haar dochtertje Nasa. De rust, kracht en schoonheid van het ‘niks’ wil Berry in haar muziek, performance en visuele uiting terug laten komen. Alles is wat het is of lijkt te zijn. Dat pure en ongefilterde gevoel komt terug in de audiovisuele korte films die Kris Berry samen met de getalenteerde regisseuse Océane Combeau maakte. Elk nummer kreeg haar eigen film, diverse singles zijn al online te bekijken.

De eerste single First Time, geschreven met Chef’s Special’s Guido Joseph, is het begin van een serie over het zijn. NOW is een album met een subtiele, spirituele ondertoon. Altijd met die sensuele, neo-soulvolle kleur, ongehaast, onderzoekend, ritmisch en enigszins bewustzijnsverruimend.


Informatie tickets

€ 25,00

Handlige links

https://caprera.nu/agenda/kris-berry-onder-de-kap/

Kris Berry  – onder de kap
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu