Data
15 juni 2024 / 15:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is de band weer helemaal terug van weggeweest. Onlangs brachten ze hun zesde studioalbum ‘Any Day No’uit, met daarop onder meer de hitsingle ‘Make it a Memory’, een duet met Danny Vera.

In 2024 gaat Krezip voor het eerst een tour doen langs Openluchttheaters in Nederland. Het belooft een muzikale reis te worden langs hun volledige oeuvre waarbij grote hits afgewisseld worden met mooie verhalen. Van klein en intiem tot aan grootst gebracht zoals alleen Krezip dat kan.


Informatie tickets

Pre- en afterparty door DJ Tobias

Datum: zaterdag 15 juni
Lengte: 90 minuten zonder pauze
Aanvang: 20:30
Ticketprijs: € 42,50
Hoofdpodium
Krezip
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl