Terug naar theater overzicht

Kick-off Zomervakantie met Steven Kazàn i.s.m. de VakantiePas (4+)

Steven Kazàn

Data
10 juli 2023 / 11:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Zuiderparktheater

Steven Kazàn komt naar het Zuiderparktheater! Kom de eerste dag van je vakantie, maandag 10 juli, aftrappen met deze bekende goochelaar, burgemeester Jan van Zanen en te gekke workshops.

 

Op de allereerste vakantiedag bundelen de VakantiePas en het Zuiderparktheater de krachten met een geweldige kick-off van je zomervakantie! Kaartverkoop voor deze dag start 15 juni 2023!

 

Om 11.00 uur gaat het theatereiland al open en kan je genieten van alles wat het Zuiderpark Vakantiepark je de hele zomer te bieden heeft. Speel een potje badminton, knutsel Vakantiepost, droom weg bij de kunstinstallatie Supermoon, ga op de foto met vliegende vlinders bij Nectar of lees een boekje in ons hangmattenbos. Daarnaast zijn er workshops en ook kleine optredens van o.a. Repair Kid, Rabarber en Beweigi.

 

En mis de Wereldwandelaar niet! Vertel haar waar je allemaal op de wereld bent geweest of graag naartoe zou gaan. Je herkent haar aan de heeeeele grote wereldbol waar ze op loopt. Echt?? Ja echt!

 

Om 14.00 uur is de grote Zomervakantie-opening met de enige echte Haagse burgemeester Jan van Zanen. Hij krijgt daarbij assistentie van Mrwan en Drishti van de Haagse Raad van Kinderen. Daarna tovert dé Steven Kazàn zich het podium op. De goochelaar kun je kennen van diverse tv-programma’s of wellicht wel zijn magische online video’s. Hij brengt een unieke show voor de héle familie. Een middag vol humor, interactie… en natuurlijk een heleboel magie!

 

De middag wordt helemaal compleet met een heuse Meet & Greet na afloop. Maak een foto met Steven óf vraag een handtekening op jouw gratis fotokaart. Mis het niet! Na vandaag is de vakantie officieel begonnen!

 

 

Tijdsduur: 45 minuten
Leeftijdsindicatie: 4 -12 jaar

Let op: deze voorstelling is interactief en bevat veel prikkels.

 

Over de artiesten:

 

Steven Kazàn is een Nederlandse goochelaar en komiek. Hij is de jongste zoon van illusionist Hans Kazàn

Vanaf zijn elfde werkte hij achter de schermen mee bij Magic Unlimited, de illusieshow van zijn broers. Vanaf zijn twintigste betrad Steven ook zelf het podium als komediant.

 

Sinds eind 2018 is Kazàn online te zien met humoristische video’s. Tijdens de coronacrisis in maart 2020 maakte hij dagelijks Corona TV, dat in Nederland viraal ging.

 

Hij is een van de leden van het mannenteam in de kinderprogramma’s De Faker en De Faker op Vakantie.

Verder was hij te zien in Kinderen voor Kinderen Pakt Uit. Eveneens was Kazàn te zien als deelnemer in Ghost Host. Tevens speelde hij in de jeugdserie Brugklas.

 

De Wereldwandelaar gaat met de wereld aan haar voeten bepakt en bezakt het avontuur tegemoet.

Lopend op een 2 meter hoge wereldbol ontrolt zich op straat een reizend avontuur. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde.

 

Zuiderpark Vakantiepark
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. We trappen af op maandag 10 juli. Daarna is er iedere dag wel iets te beleven. Een voorstelling (let op kaartje kopen), te gekke installatiekunst of openluchtconcert. Je kunt altijd komen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer op het eiland. Onze ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.


De VakantiePas

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en zit je op school in Den Haag? Dan krijg je de VakantiePas gratis van je meester of juf, vlak voor de zomervakantie. De VakantiePas is een klein boekje waarin héél veel leuke activiteiten staan. Uitjes, speurtochten en workshops. Proeflessen muziek of sport. Je kunt ermee naar musea of het zwembad. Alles met korting of zelfs gratis. Bij elke activiteit krijg je een stempel in het boekje. Extra leuk is dat je ook altijd iets kunt winnen. Laat wel altijd je  VakantiePas zien, want alleen dan krijg je korting en een stempel.

11u – 14u00 Workshops over het hele terrein (Repair Kid, Rabarber, Beweigi, pannenkoeken uit de foodtrucks e.m.)

13u15 – 13u35 Wereldwandelaar (Loopact)

14u – 14u15  Officiële opening (Drishti en Mrwan presenteren. Start vakantiepost met Florence woonzorg, vervolgens burgemeester die officieel de vakantie inluidt)

14u15 – 15u  Voorstelling Steven Kazan

15u – 16u00  Meet&Greet Steven Kazan

15u – 15u20 Wereldwandelaar (Loopact)

16u                einde


Informatie tickets

VAKANTIEPAS: Gebruik code VAKANTIEPAS23 voor gratis ticket. Vakantiepas per kind laten zien aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.

 

KINDEREN 4+ / OUDERS/BEGELEIDERS:  Regulier tarief van toepassing

 

Mindervaliden/rolstoelen kunnen na aanmelding plaatsnemen voor de tribune. info@zuiderparktheater.nl

 

Een regulier ticket kost €2,50.

 

Voor mensen in het bezit van een Ooievaarspas is deze voorstelling gratis.

 

Kinderen met een vakantiepas krijgen 50% korting op de ticketprijs.

Kick-off Zomervakantie met Steven Kazàn i.s.m. de VakantiePas (4+)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl