Terug naar theater overzicht

Kerelz in het Bos

Kerelz

Data
07 mei 2023 / 14:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Een middagje lekker van Kerelzmuziek en van nieuw talent genieten in het mooie Hoessenbosch in Berghem. Kom lekker luisteren en neem vooral ook je kinderen en je overige familie en vrienden mee. In de pauze is er een open kinderpodium! Drankje erbij, lekker bijkletsen, hapje erbij. Lekker in de zon in het bos! Zin in!

Kerelz speelt Nederlandstalige en Engelstalige dansbare rock- en pophits die nagenoeg allemaal in de Top 2000 voorkomen. Uit een periode variërend van de jaren ‘60 tot ‘90. Dus: van Iron Butterfly tot BLöF, van Rare Earth tot De Dijk en van de Blues Brothers tot Het Goede Doel. Lekker meezingen!! Lekker dansen!! Voor maar €5,- heb je toegang mét een consumptiebon (kinderen tot 12 jaar gratis).

Ook voor kinderen
Kerelz denkt ook aan de kleintjes: neem gerust de kids mee. Er wordt een hoek ingericht, waar ze onder begeleiding lekker kunnen knutselen, schilderen, schminken en cupcakes versieren. Als Kerelz pauzeert, is het podium vrij voor wie maar wil! We dagen de kinderen uit om iets te komen doen op het podium: een mooi lied zingen, knap goochelen, een mooi gedicht voordragen, toffe muziek maken. Wil je daaraan meedoen, geef je dan op via deze link. Zorg er voor dat je je muziek op een USB-stick staat of op je mobiel. Wie durft??


Informatie tickets

Prijs € 5,00

Kerelz in het Bos
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl