Terug naar theater overzicht

Joris Linssen & Caramba

Joris Linssen

Data
08 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Terug in ons theater na een zeer succesvolle show in 2019 is de Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje van Joris Linssen.

Al twintig jaar bestormt hij de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke zanger, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. De Limburgse percussioniste Djem van Dijk (ex-Treble) zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten.


Informatie tickets

22,50 €

Joris Linssen & Caramba
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl