Terug naar theater overzicht

Stijn & het tijdfestijn

Jeugdgroep De Kersouwe

Data
28 juli 2022 / 14:30 uur
Website
Genre
Toneelvoorstelling
Theater
Openluchttheater Mariahout

Opa is oud en gek, een rare kwibus en daarom moet hij naar villa ‘het laatste plekkie.’ Althans dat vinden de drie dochters. Kleinzoon Stijn denkt daar heel anders over. Opa is niet gek, hij is geniaal, de dochters hebben het alleen te druk met ruzie maken om dat te kunnen zien. Opa is zijn kakelende dochters meer dan zat en vandaag besluit hij om het tegendeel te gaan bewijzen. En dat zal tijd worden ook, want morgen om 8 uur wordt íe door de dochters naar ‘het laatste plekkie’ gebracht.

En wat blijkt? Opa heeft in het geheim aan een tijdmachine gewerkt. Bovendien heeft de koning ‘de grote prijs van de wetenschap’ uitgeschreven. Er bestaat geen betere manier om te bewijzen dat opa alles behalve een rare kwibus is.

De machine is klaar voor vertrek, en Stijn moet mee. Opa weet voor 50% zeker dat hij het doet, tijd dus om op avontuur te gaan. En zoals het bij avonturen gaat, moeten er wat mensen worden gered. Opa en Stijn raken verstrikt in een enorme toestand rondom een ontvoerde prinses, nonnen zonder huis, een hysterische koning en jaloerse monniken. Zet je schrap voor doldwaze taferelen in het prachtige theater van de Kersouwe!

Stijn & het tijdfestijn
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

E: info@oltm.nl
W: https://www.oltm.nl