Terug naar theater overzicht

Jazz in the Park#1–Soul Vibes-Steffen Morisson, Yerry Rellum, The Legendse.a.

Michael Varekamp, Wiboud Burkens & The Legends, Steffen Morrison, Yerry Rellum, Tabass-co

Data
25 mei 2023 / 18:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Soul vibes in het park! Een avond met klassiekers van James Brown, Otis Redding en Stevie Wonder. Op donderdag 25 mei is de eerste van een nieuwe serie van ‘mini’ jazzfestivals. Met de Haagse muziekiconen Michael Varekamp &  Wiboud Burkens alias The Legends, topzangers van internationale allure Steffen Morisson en Yerry Rellum belooft het een zinderende avond in openluchttheater Zuiderpark te worden.

Over JAZZ IN THE PARK
Vanwege het grote succes van vorig seizoen, zijn er nu vier zwoele zomeravonden gepland. Een avond waar de vonken vanaf vliegen! Meesterlijke musici worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Samen met aanstormende professionele muzikanten, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

Dit evenement is onderdeel van de serie Jazz in the Park. Kijk voor alle data op zuiderparktheater.nl/jazz. Jazz in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.


Informatie tickets

Jazz in the Park#1–Soul Vibes-Steffen Morisson, Yerry Rellum, The Legendse.a.is te zien op 25 mei in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €16,00 per stuk, exclusief servicekosten.

Jazz in the Park#1–Soul Vibes-Steffen Morisson, Yerry Rellum, The Legendse.a.
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl