Terug naar theater overzicht

Jazz in the Park #2 – Caribbean Vibes – Ronald Snijders, Narrative, Michael Varekamp e.a.

Michael Varekamp & Narrative, Ronald Snijders, Tabass-co

Data
30 juni 2023 / 18:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Carribean Vibes in het Park! Maak je klaar voor een hete zomeravond. De Haags muziekiconen Michael Varekamp duikt op vrijdag 30 juni met Narrative, zijn nieuwe allstar band, in de Caraïbische en andere roots van de band. Narrative is explosief, funky en dansbaar. Geïnspireerd op alles wat jazz lekker maakt in openluchttheater Zuiderpark. Improvisatie, de blues en de groove. Speciale gast is de legendarische fluitist Ronald Snijders, winnaar van de Boy Edgarprijs!

Over JAZZ IN THE PARK
Vanwege het grote succes van vorig seizoen, zijn er nu vier zwoele zomeravonden gepland. Een avond waar de vonken vanaf vliegen! Meesterlijke musici worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Samen met aanstormende professionele muzikanten, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

Dit evenement is onderdeel van de serie Jazz in the Park. Kijk voor alle data op zuiderparktheater.nl/jazz. Jazz in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.


Informatie tickets

Jazz in the Park #2 – Caribbean Vibes – Ronald Snijders, Narrative, Michael Varekamp e.a.is te zien op 30juni in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €16,00 per stuk, exclusief servicekosten.

Jazz in the Park #2 – Caribbean Vibes – Ronald Snijders, Narrative, Michael Varekamp e.a.
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl