Terug naar theater overzicht

Jannemien Cnossen

Jannemien Cnossen

Data
04 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio
Jannemien Cnossen in ‘Intiem Cabrio’
Jannemien Cnossen – A Little Different
Deze avond belooft heel bijzonder te worden met prachtige luistermuziek van zangeres en violiste Jannemien Cnossen en haar band. Sinds 1998 treedt Jannemien op met Herman van Veen wat ook te horen is haar succesvolle album ‘A little different’ dat ze op 2016 uitbracht. Sindsdien treedt ze met de gelijknamige voorstelling samen met haar band op in heel het land. En deze avond bij ons in Cabrio! Waar overigens ook Teus Nobel als special guest op het toneel verschijnt.
Liedjes van Herman van Veen, vertaald in het Engels door Lori Spee, lopen als rode draad door de voorstelling, afgewisseld met solistische nummers van de bandleden. A little different neemt het publiek mee op een persoonlijke reis met muzikale voorkeuren van en door Jannemien Cnossen. De band bestaat uit gitarist Ed Verhoeff, klarinettiste Marieke Vos, bassist Kees Dijkstra en drummer Julian du Perron.
Jannemien Cnossen (1972) studeerde viool en jazz-zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar studie werkte ze 4 seizoenen in de theatershow “Scherzo” van Mini en Maxi. In 1998 maakte ze haar debuutalbum als jazz-zangeres onder de naam “Jann”.
Naast haar muzikale werkzaamheden is ze ook werkzaam in de nasynchronisatie als stemactrice en regisseur.
Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.
 

Informatie tickets

Zaterdag 04 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.
Ticketprijs: € 17,50
Bestel direct je toegangskaarten


Jannemien Cnossen
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl