Terug naar theater overzicht

Janis Joplin Band / Callahan Clearwater Revival

Janis Joplin Band / Callahan Clearwater Revival

Data
01 juli 2022 / 21:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Natuurtheater De Kersouwe

Er zijn veel liefhebbers van tribute bands. Heel veel. Want sommige artiesten zijn er nu eenmaal niet meer, maar hun muziek… ja, die blijft. En blijft. En wil je horen. Liefst live! Dus ook bij De Kersouwe deze zomer een tribute avonden; een dubbele zelfs. We gaan een ode brengen aan Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival (CCR).

Janis Joplin Band
De “Janis Joplin band” zet een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ‘60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Het is een 8 mans formatie van toegewijde muzikanten die al lange tijd hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend, en ook nu nog werkzaam zijn in hun eigen bands.

Callahan Clearwater Revival
Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival: Jan Willem Lichtenberg (zang/gitaar), Leon Huitink (drums), Marc Schenk (gitaar), Erikjan Luiten (bas).


Informatie tickets

Prijs € 17,00

EXTRA GROEPSKORTING – gebruik code 4tributes in de webshop (invulveld ‘promocode’ – 1x te gebruiken)
Voor deze avond kun je gebruik maken van groepstickets met korting, want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen.
Bestel je vier kaarten tegelijkertijd, dan betaal je dus slechts 60 Euro (ipv 68 Euro)!

Inlichtingen kaartverkoop@kersouwe.nl

Janis Joplin Band / Callahan Clearwater Revival
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl